LUOTETTAVA JA AMMATTITAITOINEN HÄVINNEIDEN TIETOJEN PALAUTUS

Kun olet menettänyt tiedostosi, tietokone tai kovalevy ei toimi, Mikrotukikohdan tiedostojen palautus on turvallinen valinta. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaat ja ammattitaitoisimmat tietojenpalautuspalvelut. Vuosien saatossa olemme ymmärtäneet että tiedostojen palauttamiseen tarvitaan hyvän ammattitaidon lisäksi myös tasokkaat työvälineet, erikois laitteet sekä ohjelmat. Pystymme palauttamaan mitkä tahansa menetetyt tiedostot lähes aina myös fyysisesti hajonneelta kovalevyltä tai muulta tallennusvälineeltä.

Varaosavarastossamme on pelkästään kiintolevyjä yli 70.000 kappaletta, joten pystymme aloittamaan toimeksiannot viiveettä.

Hävinneiden tietojen palauttaminen onnistuu mm.:

  • Tietokoneen kovalevyt
  • Ulkoiset kovalevyt
  • USB-muistit
  • Digikamerat
  • Muistikortit


Tärkeää on muistaa! Kun tiedostot häviävät tai kovalevy hajoaa, älä tee itse mitään vaan ota heti yhteyttä asiantuntiaan, me kerromme miten voimme auttaa! Näin hävinneiden tietojen palauttaminen onnistuu kaikista varmimmin. Soita numeroon 045 133 2777.

Tarjoamme myös tietojen tuhoamispalvelua, tietovuotojen estämiseksi. Yrityksellemme toimitettuja kovalevyjä ja tietoja käsittelemme luottamuksella. Tietojen tuhoamispalvelumme takaa, ettei arkaluontoiset tietonne lähde vanhojen tietokoneiden mukana kierrätykseen ja päädy vääriin käsiin.

Luotettava, kotimainen tietojenpalautus.

MITÄ PALVELUITA TARJOAMME?

Palvelut
Tietokonehuolto ja -tukipalvelu nopeasti ja edullisesti!


Hinnasto
Katso ajankohtaiset tarjoukset sekä yleisimmät hintamme!


Verkkokauppa
Meiltä voit ostaa edullisesti myös käytettyjä tietokoneita!


Yhteystiedot
Mikrotukikohta
Leppävaarankatu 19, Espoo
GSM 045 133 2777
Copyright © MIKROTUKIKOHTA