Mikrotukipalvelu

Mikrotuki- ja konsultointipalvelu

Tarjoamme sinulle mahdollisimman sujuvan digitaalisen kokemuksen.

Kun tietotekniikan kanssa kamppailu ei innosta, voit tilata mikrotukihenkilön hoitamaan asiat puolestasi. Mikrotukihenkilö tulee luoksesi sovittuna aikana ja hoitaa puolestasi asennukset, päivitykset, laite- ja ohjelmisto-ongelmat jne. Tarjoamme laajan valikoiman asennus- ja tukipalveluita, joista löydämme ratkaisun juuri sinulle.

Ota yhteyttä meihin: me teemme kaiken niin, että sinä voit keskittyä oleellisen.

Laitehankinnat

Kauppojen valikoimat ovat tänä päivänä todella monipuoliset. Asiaan perehtyneenäkin on mahdolista tehdä ostos, joka ei aidosti vastaa käyttötarpeita. Kauppojen valikoimassa on myös paljon eri-ikäisiä ja -laatuisia laitteita. Auamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan laadukkaan laitteen.

Käyttöönotto

Uusi tietokone on helppo asentaa itse käyttövalmiiksi. Vääränlainen asennus pilaa kuitenkin helposti uuden ja nopean tietokoneen heti alkuunsa. Mikrotukikohdan suorittama uuden tietokoneen käyttövalmiiksi asennus tarkoittaa sitä, että poistamme tehdasasennuksen kokonaan ja asennamme Windowsin puhtaasti, Microsoftin suunnittelemalla tavalla. Puhtaalla asennuksella taataan jatkossa tietokoneen paras suorituskyky, toimivuus ja tietoturva.

Olemme turvanasi kaikissa teitokonepulmissasi